Slikti jaunumi basketbolista Kristapa Porziņģa dzīvē; “Kāda skaistumkopšanas speciāliste izpļāpājās”

Kristaps Porziņģis ir Latvijas profesionālais basketbolists, dzimis 1995. gadā. Viņš ir spēlējis NBA komandās, tostarp New York Knicks, Dallas Mavericks un citās. Porziņģis ir ieguvis atzinību ar savu spēcīgo fizisko konstitūciju un spēju spēlēt gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.

Viņa augstums (virs 7 pēdām jeb apmēram 2,21 metrs) un spēja metienos ir padarījusi viņu par ievērojamu spēlētāju. Turklāt viņš ir Latvijas nacionālās basketbola izlases biedrs, spēlējot arī starptautiskā līmenī.

Kristaps Porziņģis ir kļuvis par vienu no Latvijas pazīstamākajiem sportistiem ar starptautisku atpazīstamību.

 

Šķiet, ka Latvijas bagātākais sportists Kristaps Porziņģis atkal ir viens, vēstīts Jura Vaidakova rakstā par to vai basketbolists ir aizgājis no savām attiecībām ar Lauru žurnālā “Kas Jauns”.

Lasi arī: Viņi kopā nodzīvoja 15 gadus. Viņš savu sievu ienīda. Viņš ienīda…

Izdevumā ir teikts, ka gan Laura Vizla, gan Kristaps tagad ir dzēsuši kopīgās bildes no sociālajiem tīkliem un nav redzamu norāžu, kas liecinātu par viņiem kā pāri.

Laura nav devusies arī līdzi Kristapam uz ASV, kur sākusies jaunā basketbola sezona. (Pašlaik spēlē Boston Celtics komandā.)

Lasi arī: Kādu darbību dēļ kaķis pret jums izturēsies slikti

Lauras sociālajos tīklos arī komentētāji jautā, kāpēc abi ir izšķīrušies. Vizla gan ne sniedz atbildi, bet viena no viņas sekotājām norādīja, ka kāda skaistumkopšanas speciāliste esot izplatījusi šādu informāciju par Porziņģa un Vizlas attiecību beigām.

 

Izdevumā ir minētas runas, ka Porziņģis esot pametis Lauru kā džentelmenis, atstājot viņai Rīgā gan dzīvokli, gan automašīnu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment